Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

Forma

Laarzen van Forma worden vervaardigd van de beste materialen die op de markt beschikbaar zijn en bieden een superieur design en comfort. Forma laarzen zijn ontworpen in Italië en in Europa geproduceerd om de hoogste eisen voor kwaliteit en veiligheid te garanderen.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is Forma?

    Al vele jaren maakt het Italiaanse Forma laarzen van een hoge kwaliteit voor motorrijders en crossers, met wereldwijde distributie. Formas geschoolde technici hebben meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van veilige en esthetisch mooie laarzen. Forma legt de nadruk op het maken van producten die in-house worden ontworpen, getest en geproduceerd, dit alles om de hoogste eisen voor kwaliteit en veiligheid te garanderen. Forma laarzen worden ontwikkeld door de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling in samenwerking met rijders zoals Craig Anderson, Manuel Monni, David Salom en Ayrton Badovini. Forma streeft ernaar om continu laarzen van een hoge kwaliteit te vervaardigen die aan de behoeften en de hoge verwachtingen van de consument voldoen.