Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

Goldfren

Het Tsjechische Goldfren is één van 's werelds grootste fabrikanten van remblokken en remschijven voor motorfietsen en crossmotoren. Goldfrens tegen corrosie beschermde producten zijn gemaakt van materialen van een hoge kwaliteit met goede warmtegeleiding en hoge slijtageweerstand.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is Goldfren?

    Goldfren begon zijn werkzaamheden in 1991 toen zij gesinterde remblokken begonnen te maken voor motorfietsen en crossmotoren. 22 Jaar later is Goldfren één van de grootste leveranciers van remblokken, remschijven en andere accessoires. Dankzij grote investeringen in onderzoek en ontwikkeling heeft Goldfren zijn assortiment van aftermarket-delen behoorlijk uitgebreid. Goldfren streeft ernaar om altijd voorop te lopen wanneer het om techniek en design gaat. Goldfren heeft zijn fabriek in Tsjechië, een land dat bekend staat om zijn ingenieurskunst en zij kunnen hun klanten een perfectie combinatie van techniek en productie bieden. Goldfrens klanten kunnen producten van de beste kwaliteit kopen tegen een concurrerende prijs zonder daarbij af te doen aan de duurzaamheid of prestaties van het product.