Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

Interphone

Het Italiaanse Interphone is een vooraanstaande fabrikant van onder andere communicatiesystemen voor motorrijders. Groepcommunicatie, aansluiting naar mobiel, GPS of MP3-speler, met Interphone blijft u in contact met de buitenwereld.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is Interphone?

    Cellular Italia werd in 1990 opgericht als distributeur voor de meeste mobiele telefoons. Gedurende de eerste jaren hielden de batterijen het niet lang uit, waardoor Cellular Italia zijn eerst accessoires ging ontwikkelen: batterijlader voor gebruik in de auto. In 2005 presenteerde Cellular Italia zijn eerste Bleutooth Interphone. Interphone werd gezien als een voorbode voor grote innovaties in communicatie tussen motorrijders, die op dat moment nog steeds gebruik maakten van verouderde bedrade communicatiesystemen. Dankzij Interphones grote betrouwbaarheid en functionaliteit hebben ze door de jaren heen een hoge mate van vertrouwen van haar gebruikers gekregen. Interphone is een merk dat vandaag de dag bekend staat om het produceren van hoogwaardige en innovatieve producten en hun communicatiesystemen worden zijn een perfecte metgezel geworden voor vele motorrijders.