Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

KYB

KYB is 's werelds grootste leverancier van schokdempers, voorvork, en reservedelen van de absoluut de beste kwaliteit. Servicekits voor de voorvork, voorvorkolie, keerringen of stofkappen. KYB biedt wat u nodig heeft voor uw motorfiets of crossmotor.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is KYB?

    KYB, oorspronkelijk genaamd Kabaya Research Center, werd in 1919 opgericht in Japan door Shiro Kayaba. Nadat zij zich op de markt gewaagd hadden met hydraulische dempers werd het bedrijf bekend als Kayaba Manufacturing Co. Kabaya had een gestage groei door de jaren heen en in 1959 gingen zij de Tokyo Stock Exchange op. In 2005 werd de officiële naam van het bedrijf KYB en vandaag wordt het gezien als een van 's werelds grootste fabrikanten van schokdempers die origineel op motoren worden geplaatst. KYB produceert vele andere hydraulische producten als originele uitrusting voor speciale voertuigen zoals vliegtuigonderdelen en uitrusting van zeeschepen. KYBs producten worden verkocht in meer dan 100 landen en heeft de grootste fabriek ter wereld die schokdempers produceert die gelegen is in Gifu, Japan. KYB heeft ook fabrieken in de VS en Europa, en met alle 15 fabrieken heeft KYB een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 75 miljoen schokdempers. Technologische innovatie en hoogwaardige productie zijn de componenten van KYBs succesverhaal en KYB is ook de eerste hydraulische fabrikant om de prestigieuze "Deming Prize" voor de beste kwaliteit te ontvangen.