Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

Twinair

Twin Air is 's werelds grootste producent van luchtfilters. Zij maken luchtfilters met een superieure constructie gemaakt van de beste kwaliteit voor alle crossmotoren en quads. Twin Air wordt gebruikt door meer professionele teams dan alle andere fabrikanten tezamen.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is Twinair?

    Het was zo'n 40 jaar geleden dat Twin Air de optimale oplossing vond om vuil in de carburateur van de motor te voorkomen toen ze begonnen met de productie van luchtfilters gemaakt van schuim. Deze schuimfilters vervingen de papieren filters die zo populair waren tijdens de jaren '70 . Het probleem met het papieren filter was dat ze niet voldoende tegen zand en vuil in de carburateur beschermden, vooral bij het rijden in zand en grind. Dit probleem pakte Twin Air op en ze kwamen met een nieuwe wasbaar schuimfilter dat samen met een goede filterolie vuil, roet, zand en water zou weerhouden van binnen te dringen in de carburateur en biedt daarmee een ongeëvenaarde prestatie. Dankzij Twin Airs superieure kwaliteit en een uniek ontwerp, hebben ze nu een zeer groot distributienetwerk over de hele wereld. Twin Air luchtfilters passen op alle crossmotoren en quads. Dankzij de betrouwbare bescherming en ongeëvenaarde prestaties worden Twin Airs hoogwaardige luchtfilter door meer profteams dan alle andere fabrikanten samen gebruikt.